Ocak
Üniversitemiz Öğrencilerden Gelen Talepleri Değerlendirmeye Devam Ediyor

Öğrenci odaklı çalışmalarını hızla sürdüren üniversitemizde öğrencilerden gelen dilek, şikâyet ve talepler değerlendirilmeye devam ediyor. Bu bağlamda üniversitemiz öğrencilerinden sık gelen bir talep olan belediye otobüs sefer sayısının arttırılması konusunda Batman Belediyesi ile görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeler sonucunda 7 Ocak 2022 tarihinde üniversitemizin talebi ve Batman Belediyesinin kararı ile otobüs sefer sayısı arttırılarak öğrencilerin ulaşım sorunu çözüme kavuşturuldu. Daha önce sekiz adet otobüs ile seferler gerçekleştirilirken yeni düzenleme sonucunda 110 yolcu kapasiteli 11 adet otobüs ve 160 yolcu kapasiteli üç adet otobüs ile yaklaşık sekiz dakikada bir sefer düzenlenecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin görüşlerini çok önemsediklerini ve her konuda görüşlerini dikkate alarak çalışmalar yürüttüklerini ve yürütmeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerin üniversitemizin en önemli unsurları olduğunu vurgulayan Rektör Demir, öğrencilerin sadece akademik, sanatsal ve kültürel gelişimlerine öncelik vermelerini istediklerini ve bu sebeple karşılaştıkları tüm sorunların üniversitemiz tarafından ortadan kaldırılacağını dile getirdi. Bilgiyi enerjiye dönüştüren üniversite olarak tüm enerjilerini öğrencilere yönlendireceklerini vurgulayan Rektör Demir, öğrencilerden gelen taleplerin dilek şikâyet komisyonu tarafından değerlendirilmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.