31
Ekim
2022
Üniversitemiz Kurumlara Desteğini Sürdürüyor

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, Şehit Gazi Sendikası Konfederasyonu öncülüğünde üniversitemiz, Batman Valiliği ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  Batman Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında konser verdiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından coşkuyla başlayan program, öğrenciler tarafından 29 Ekim temalı şiirlerin okunması ve ay yıldız koreografi gösterisinin yapılmasıyla devam etti.



Prof. Dr. Cebe: “Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Milli ve Manevi Duyguların Ortaklaştığı Programlara Destek Vermeyi Çok Önemsiyor”
Kutlama programında konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, Cumhuriyetimizi ilelebet sürdürmek ve vatan sevgisini yansıtmak için Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileriyle birlikte programa bir konserle katkı sunduklarını belirtti. Batman Üniversitesinin bu denli anlamlı bir etkinliğe katkı sunmasının kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen Prof. Dr. Rohat Cebe, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in milli ve manevi duyguların ortaklaştığı programlara destek vermeyi çok önemsediğini ifade etti. Kutlama programı, Türkçe-Kürtçe şarkılar eşliğinde halayların çekilmesiyle sona erdi.