21
Ağustos
2023
Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi Öğrencileri Stajlarını Tamamladı

Üniversitemiz öğrencilerinin ve mezunlarının kariyer planlama ve gelişimlerine destek olmak amacıyla kurulan İnsan Kaynakları Ofisi tarafından organize edilen  ‘Ulusal Staj Seferberliği’  kapsamında staj süreci tamamlandı. Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi ev sahipliğinde üniversitemizin farklı birimlerinde stajını tamamlayan  öğrencilerimiz 18 Ağustos 2023 tarihinde merkez kampüste kapanış değerlendirme toplantısı ile süreçlerini tamamladı.



Rektör Demir: “Öğrencilerimizin Öğrenimlerinde Olduğu Kadar, Kariyer Planlamalarında da Üniversitemiz Olarak Destek Veriyoruz”
Öğrencilerinin geleceği adına yapılan her çalışmada duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Gençlerimizin bireysel potansiyellerini, kişisel özelliklerini ve donanımlarını keşfetmelerini sağlamak birincil hedefimiz. Bu faaliyetlerin koordine edilmesinde elimizden geleni yapacağız ve sektörde iş birliklerimizi geliştirerek öğrencilerimize kariyer kapılarını açacağız” ifadesini kullandı.
Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın nitelikli ve saygın bir kariyer planlama ve geliştirme performanslarını iyileştirmek için çalışmaların yapıldığı merkezde ikinci grupta hak kazananların 20 Ağustos- 20 Eylül 2023 tarihleri aralığında staj yapabilecekler.