26
Ocak
2022
Üniversitemiz Kampüsteki Can Dostlarına Sahip Çıkıyor

Soğuk kış aylarında yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarını beslemek amacı ile 26 Ocak 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve beraberindeki heyet tarafından Batı Raman Yerleşkesindeki çeşitli alanlara mama bırakıldı.



Her alanda sorumluluk bilinci ile hareket eden üniversitemiz, topluma katkı sunmaya devam ederken aynı zamanda yerleşkelerimizde bulunan hayvanların beslenmesine yönelik olarak da girişimlerde bulunuyor. Kampüs alanında belirli noktalara yiyecek ve mama bırakılması ile can dostlarımızın kış aylarını sağlıklı bir şekilde atlatmasına yardımcı olunacak.



Üniversitemiz Batı Raman Yerleşkesinde bulunan hayvanlara yemek veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  toplumdaki tüm bireylerin canlıları koruması gerektiğini ve her canlının çok kıymetli olduğunu söyledi. Sokak hayvanlarının sadece bir gün değil her gün düşünülmesi gerektiğini belirten Rektör Demir, hayvan hakları konusunda da toplumda bir farkındalık oluşturulması için gereken desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.