28
Haziran
2022
Üniversitemiz Güvenlik Görevlileri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’i Ziyaret Etti

Kurumsal ilkeler çerçevesinde, bünyesinde çalışan farklı kollardaki her personelinin özel günlerinin ve haftalarının kutlanmasına özen gösterildiği üniversitemizde, 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Özel Güvenlik Görevlileri Haftası kapsamında güvenlik görevlileri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’i ziyaret ettiler. 28 Haziran 2022 tarihinde Prof. Dr. Necmettin Sezgin’in makamında gerçekleştirilen ziyarette İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Belen ve özel güvenlik personelleri hazır bulundu.



Kurumumuzdaki bütün personellerin güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışabilmeleri için özel güvenlik görevlilerimizin fedakârca ve özveriyle görev yaptıklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, başta üniversitemizin olmak üzere tüm özel güvenlik görevlilerinin güvenlik haftasını kutladı.
Nazik ziyaretleri için Üniversitemiz özel güvenlik görevlilerine teşekkür eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin de üniversitemizin güvenliğinin sağlanmasında gayret gösteren özel güvenlik görevlilerinin güvenlik haftasını kutladı.