16
Mayıs
2024
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemizde Kariyer Söyleşileri serisi kapsamında ‘’Batman kentinin gelişimi ve kültürel birikiminde rol modeller’’ söyleşisi gerçekleşti. 16 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen konferansa Prof. Dr. Ali Boran ve Prof. Dr. Murat Sunkar konuk konuşmacı olarak katıldı.



 Alanında nitelikli iki değerli ismin ağırlandığı söyleşide Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Profesörü, Prof. Dr. Ferhat Korkmaz moderatörlük yaptı. Konuşmacılar sunumlarını gerçekleştirirken katılımcılara kentin tarihindeki önemli dönemleri, kültürel mirası ve gelecekteki potansiyeli hakkında değerli bilgiler aktardı. Profesör Boran ve Profesör Sunkar, kendi kariyer yolculuklarını, alanlarında yaptıkları çalışmaları ve kente sağladıkları katkıları paylaşarak gençlere ilham kaynağı oldu. Konferans, katılımcılar arasında büyük ilgi gördü ve Batman kentinin kültürel zenginliğine vurgu yaparak gelecek nesillere umut verdi.



 Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’in Prof. Dr. Ali Boran’a, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş’ın Prof. Dr. Murat Sunkar’a ve Prof. Dr. Ferhat Korkmaz’ın, Öğr. Gör. Veysel Karataş’a hediyelerini ve teşekkür belgelerini takdimi sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.