Mayıs
2024
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Düzenlenen Kariyer Günleri Etkinliğine Hasankeyf Kaymakamı İmrak Katıldı

Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Kariyer Günleri” konferansına konuşmacı olarak katıldı. 14 Mayıs 2024 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İİBF konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte konuşan Kaymakam İmrak,  bölüm öğrencilerine mesleki deneyimlerini ve kariyer planlamalarında dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi verdi.

Kariyer Meslek Seçimi başlığı altında yaptığı sunumda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve bölüm akademisyenleri ile öğrenciler katıldı. Program Rektör Yardımcısı Sezgin’in  Kaymakam İmrak’a plaket ve hediye takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.