12
Şubat
2024
Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı’ndan 3’te 3 Galibiyet

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Üniversiteler Arası Bölgesel Lig müsabakalarında üniversitemiz erkek voleybol takımı Siirt Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Dicle Üniversitesi erkek voleybol takımları ile karşılaştı.
Üniversitemiz erkek voleybol takımı gerçekleşen müsabakalarda Siirt Üniversitesini 25-20, 25-18, 25-20 skorlarla 3-0,  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesini 25-21, 25-18 ve 25-19 skorlarla 3-0 ve Dicle Üniversitesini 25-15, 25-14 ve 25-15’lik setlerle 3-0 yenerek 3’te 3 galibiyet sağladı.



Rektör Demir üniversitemiz erkek voleybol takımının başarıları için “Üniversiteler Arası Bölgesel Lig müsabakalarında düzenlenen turnuvalar öğrencilerin yeteneklerini geliştirmelerine ve takım ruhunu güçlendirmelerine olanak tanıyor. Aynı zamanda üniversiteler arasında dostluk ve işbirliği oluşturarak gençlerin sağlıklı bir rekabet ortamında yetişmelerini destekliyor. Dolayısıyla oluşan bu atmosfer bizi son derece memnun etti. Takımımız muazzam bir performans göstererek karşılaştığı müsabakalarda 3’te 3 galibiyet elde etti. Bu galibiyetlerle disiplinli çalışmanın ve kararlılıklarının karşılığını almış oldular. Bu galibiyetler takımın birlikte geçirdiği sürecin, birbirlerine duydukları güvenin de bir yansımasıdır. Her bir oyuncunun katkısı, bu başarıyı daha anlamlı kılıyor. Takımımızı tebrik ediyor ve başarılarını daha da ileri taşımalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.