Ağustos
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi İlk Yılında Tüm Öğrenci Kontenjanını Doldurdu

Akademik ve klinik tecrübeye sahip kadrosuyla bu yıl kurulan Diş Hekimliği Fakültemiz 2023 YKS tercihlerinde yoğun ilgi gördü ve tüm öğrenci kontenjanını doldurarak 100’de 100’lük doluluk oranına ulaştı. 2023 yılına ilişkin Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda 30 öğrenci kontenjanıyla yer alan Diş Hekimliği Fakültemize 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Sonuçlarına göre 30 öğrenci yerleşti.

Rektör Demir: “
Diş Hekimliği Fakültesi Toplumsal Kalkınmaya Destek Olan Ve Hasta Memnuniyetine Önem Veren Bir Kurum Olacak”
Göreve geldiği günden bu yana Batman Üniversitesinin gelişimi ve değişimi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Diş Hekimliği Fakültesinin kuruluşundan öğrenci alımına kadar gerekli olan bütün süreçleri titizlikle takip ettiklerini, bugün de tüm öğrenci kontenjanlarını doldurarak 100’de 100’lük doluluk oranına ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Diş Hekimliği Fakültesinin Üniversitemizin prestijli fakültelerinden biri olduğunu belirten Rektör Demir, “Bilimin üstünlüğüne inanan, pozitif özgür düşünceye sahip çıkan ve öğrenci odaklı fakültemizden başarılı diş hekimleri mezun olacak. Bölgelerini ve üniversitelerini en iyi şekilde temsil edecek hekimler sayesinde Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi toplumsal kalkınmaya destek olan ve hasta memnuniyetine önem veren bir kurum olacak” ifadelerini kullandı. Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini tercih eden üniversite adaylarını tebrik ettiğini söyleyen Rektör Demir, “Şimdiden her bir öğrencimizi kutluyor, Üniversitemize hoş geldiniz diyorum” dedi.