31
Mart
2022
Üniversitemiz Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu İçin Protokol İmzaladı

Fiziki imkânlarını sürekli iyileştiren ve öğrencilere yönelik çalışmalarını hızlandıran üniversitemizde, Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu binasının yapımı için protokol imzalandı. 28 Mart 2022 tarihinde OSB Müdürlüğü Hizmet Binasında düzenlenen imza törenine; Batman Valisi Hulusi Şahin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Bedri Çiçek ve Faysal Tekin ile OSB Müdürü Zeynep Akbel katıldı.



Arazi tahsisinin yapılması ve Organize Sanayi Müdürlüğü ile iş birliği içinde, kurumsal yarar sağlamak, eğitim ve araştırma faaliyetlerini nitelikli bir şekilde sürdürmek için imzalanan protokol ile üniversitemiz, eğitim-öğretim faaliyetlerini uygulamalı ve üretken bir şekilde öğrencilerine sunmayı hedefliyor.



Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemize tahsis edilen arazinin mesleki becerilerin gelişmesi ve üretimin yapılabilmesi adına büyük bir adım olacağını söyledi. Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu için tahsis edilen ve 15 bin m² arsa üzerinde yapılacak olan bina sayesinde önemli çalışmalar yapılacağını kaydeden Rektör Demir sözlerine şu şekilde devam etti: “Hedefimiz büyüyen, gelişen ve yeniliğin takipçisi olan bir Batman Üniversitesine ulaşmak. Bunun için de çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Gelişimimiz için fiziki alt yapının oluşumunu sağlamak adına gerekli koşulları sağlayarak öğrencilerimize en iyiyi sunmaya özen gösteriyoruz. Bu vesile ile üniversitemize destek veren Valimiz Hulusi Şahin ve diğer paydaşlarımıza teşekkür ediyor, protokolün hayırlı olmasını diliyorum.”