19
Nisan
2022
Üniversitemiz Batman Petrol Sporun Şampiyonluk Maçına Tribünden Destek Verdi

Batman Üniversitesinin şehirdeki kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve paylaşım içinde olmasını önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 17 Nisan 2022 tarihinde Batman Şehir Stadyumunda oynanan Batman Petrol Spor ile Hendek Spor maçını, Batman Valisi Hulusi Şahin, il protokolü ve üniversitemiz yöneticileri ile birlikte tribünden izledi.



Rektör Demir: “Takımın 2. Lig’de De Başarılı Olacağına Dair İnancım Tamdır”
Batman Petrol Sporun rakibi Hendek Sporu 2-1 mağlup ederek ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiği ve bu galibiyetle 2. Lige yükseldiği maçın ardından açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman halkı için birleştirici ve önemli bir değer olan Batman Petrol Spora destek olmak amacıyla maçı izlemeye geldiklerini ifade etti. Batman Petrol Sporun yönetici ve sporcu kadrosunu elde ettikleri şampiyonluk başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Demir, takımın 2. Lig’de de başarılı olacağına dair inancının tam olduğunu belirtti.



Batman halkına bu gururu yaşatan Batman Petrol Spora, üniversite olarak desteklerinin her zaman devam edeceğini vurgulayan Rektör Demir, takımın gelecek sezonda 1. Lige yükselme başarısı göstermesi temennisiyle sözlerini tamamladı.