Ekim
Üniversitemiz Batman 5. Kitap Fuarında Tanıtılmaya Devam Ediyor

Üniversitemiz, Batman 5. Kitap Fuarı’nda kurulan stantta farklı etkinliklerle tanıtılmaya devam ediyor. 14-23 Ekim 2022 tarihleri arasında devam edecek fuarda, tanıtım yapılmak üzere üniversitemize ayrılan stantta katılımcılara katalog, broşür, defter ve kalem gibi materyallerin dağıtılmasının yanı sıra farklı etkinlikler düzenleniyor.

Tasarlanan Eserler, Kültürel Değerlerimizden İzler Taşıyor
18 Ekim 2022 tarihinde üniversitemizi tanıtmak amacıyla El Sanatları Bölümü Kuyumculuk Takı Tasarımı Programı öğrencileri tarafından tasarlanan ve yoğun ilgi gören eserler sergilendi.  Öğrenciler, fuar katılımcılarına, tasarımlar ve üniversitemizin sanatsal ve kültürel çalışmalara verdiği destekler hakkında bilgiler aktardı. Tasarlanan eserlerin, kültürel değerlerimizden izler taşıdığını ifade eden öğrenciler, alanında uzman hocaları sayesinde öğrendikleri teorik ve pratik bilgileri tasarımlarına yansıttıklarını anlattılar.