27
Ekim
2022
Üniversitemiz Aday Öğrencilere Kapılarını Açmaya Devam Ediyor

Öğrenci odaklı ve yenilikçi çalışmalarıyla ön plana çıkan üniversitemiz, lise öğrencileri tarafından ziyaret edilmeye devam ediyor. 27 Ekim 2022 tarihinde Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Batı Raman Yerleşkemizde bulunan fakülteleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini öğretmenleri eşliğinde gezerek üniversitemiz hakkında detaylı bilgileri yerinde edinme imkânı buldular.



Öğrencilere yönelik faaliyetleriyle gündeme gelen üniversitemizin çalışmalarını medyadan takip eden öğrenciler, üniversitemiz hakkında merak ettikleri konuların yanı sıra üniversitemizde ileride tercih edebilecekleri bölümlerin yerleşme puan bilgilerini de birimlerin yetkililerinden öğrendiler.



Rektör Demir: “Bir Gencin Hayatına Dokunabilmek Paha Biçilemez Bir Mutluluk”
Üniversitemizin kapılarının bütün öğrencilere ve gençlere her zaman açık olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizde yapılan bütün çalışmaların öğrenciyi merkeze alarak tasarlandığını ifade etti. Gelecek yıllarda üniversitemizi tercih ederek öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyleyen Rektör Demir, üniversitemizin bütün birimlerinin mevcut durumdan çok daha iyi bir noktada olmasına yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Üniversitemizin peyzajının tamamlanması için gerekli faaliyetleri titizlikle yürüttüklerinin altını çizen Rektör Demir, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında üniversitemizin öğrenci sayısı kadar fidan dikeceklerini vurguladı. Gençler için yapılan her çalışmanın geleceğe yatırım niteliğinde olduğunu kaydeden Rektör Demir, bir gencin hayatına dokunabilmenin paha biçilemez bir mutluluk olduğunu belirtti.