Eylül
Üniversite Rektörümüz Demir Uluslararası Gençlik Ödülü Programına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir yaygın eğitim ve öğretimin genç insanlar ve toplumlar üzerindeki etkisiyle ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen “Uluslararası Gençlik Ödülü” programına katıldı. 25 Eylül 2023 tarihinde Kabataş Erkek Lisesi’nde gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Uluslararası Gençlik Ödülü’nün Hamisi Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) yetkilileri, okul yönetimi, farklı şehirlerden gelen öğretmenler ve ve öğrenciler katıldı.

Konu hakkında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Uluslararası Ödül Programının 2002’den beri 120’den fazla ülkede uygulandığını, bu yıl Türkiye’de yirmincisinin düzenlendiğini ve gençlerin okul dışı aktivitelere destekleyen bir program olduğunu ifade etti. Programa katılım gösteren öğrencilerin sayısının yüksek olmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Rektör Demir, “Uluslararası Gençlik Ödülü” kapsamında ödül almaya hak kazanan 38 öğrencimizi tebrik ediyorum” dedi.