21
Aralık
2022
Üniversite Adaylarının Üniversitemizi Ziyaretleri Devam Ediyor

Öğrenci odaklı çalışmalarıyla üniversite adaylarının ilgisini çekmeye devam eden ve adaylar tarafından sık sık ziyaret edilen üniversitemizi, Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ziyaret etti. 20 Aralık 2022 tarihinde Batı Raman Kampüsünde gerçekleştirilen ziyarette, akademik birimleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezen öğrenciler, üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.



Üniversite Adayları Üniversitemizi Daha Yakından Tanıma Fırsatı Buluyor
Gerçekleştirilen ziyaretlerle üniversitemizi daha yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, yerleşmeyi hedefledikleri bölüm ve programların fiziki şartları, akademik kadrosu ve öğrencilere sunulan sosyal, kültürel ve sportif imkânlar hakkında da detaylı bilgiler öğreniyorlar. Ziyaret ettikleri birimlerin yetkilileri tarafından karşılanan öğrenciler, üniversitemizde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi ediniyorlar.



Rektör Demir: “Öğrenci Odaklı Çalışmalara Öncelik Veriyoruz”
Üniversite adayı öğrencilerin üniversitemizi yakından tanımak amacıyla ziyaret etmelerinin öğrenci odaklı çalışmalara ağırlık vermelerinin bir sonucunu olduğunu dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin eğitim niteliğinin ve fiziki altyapısının öğrencilerin faydasına olacak şekilde geliştirilmesine devam edileceğini söyledi. Göreve geldiği günden itibaren öğrenci odaklı çalışmalara öncelik verdiklerini belirten Rektör Demir, gençlere yatırım yaparak hem Batman şehrinin hem de ülkemizin geleceğine olumlu katkılar sunacağının bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi. Rektör Demir, Batman Üniversitesinin kapılarının üniversite adaylarına her zaman açık olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.