11
Ekim
2023
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı (TÜSEB) Üniversitemiz Rektörü Demir’i Ziyaret Etti

Geliştirdiği işbirlikleri ile ortak paydaşlarıyla yaptığı ikili görüşmelerde günden güne ilerleyen üniversitemizi Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı (TÜSEB) Prof. Dr. Erhan Akdoğan ziyaret etti. Üniversitemiz ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) arasında yapılabilecek iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. 11 Ekim 2023 tarihinde yapılan ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Üniversitemizin yürüttüğü iş birlikleri, projeler ve sağlık alanında yaptığı çalışmalardan bahsetti.



Üniversitemizin enerji ve sanayi alanında ihtisaslaştığının altını çizen Rektör Demir, “Batman Üniversitesi bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmayı hedefliyor. “dedi. Üniversitemiz bölümlerini ve kadrosunu her geçen gün güçlendirdiğinin altını çizen Rektör Demir, “Üniversitemizde nitelikli, milli ve manevi duygularla çalışan bireyler yetiştirilirken diğer yandan da geleceğe dönük projeler ve iş birlikleri hayata geçirilmektedir. Bu doğrultuda yapılabilecek ortak çalışmaları önemsiyor, yakın ilgileri dolayısıyla TÜSEB Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erhan Akdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, misafirperverliğinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Demir’e teşekkür etti. Başkan Akdoğan, “Batman Üniversitesi ile TÜSEB arasında geliştirilebilecek iş birliklerinden memnuniyet duyacağız. TÜSEB’in proje çağrıları ve destek mekanizmaları doğrultusunda oldukça faydalı bir görüş alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.



Üniversitemiz merkez kampüs rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Rektör Demir ve Başkan Akdoğan’ın hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret sona erdi.