Kasım
Turizm Fakültesi Üniversitemize Hayırlı Olsun

Turizm, rehberlik, konaklama ve rekreasyon alanlarında kariyer hedefi olan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, 19 Kasım 2021 tarihli ve 4821sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile Turizm Fakültesi olarak dönüştürüldü.

Göreve geldiği günden bu yana akademik birim sayılarını artırarak kaliteli ve nitelikli bir eğitim imkânı sunmaya özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir'in yoğun çalışmaları sonucunda üniversitemizde yeni kararla birlikte fakülte sayısı 10'a ulaştı.

Batman Üniversitesinin tüm birimleri ile alanında öncü bir eğitim merkezi olması için çalışmalarına ara vermeden devam eden Rektör Demir, Turizm Fakültesi ile birlikte geleceğin turizmcilerini yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Batman Üniversitesinin modern eğitim imkânları ile alanında marka üniversitelerden biri olma yolunda ilerlediğini belirten Rektör Demir, Turizm Fakültesinin üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını diledi.