25
Eylül
2023
TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Zeynel Nasıroğlu’ndan Rektör Demire Ziyaret

Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Fernas Yönetim kurulu üyesi Zeynel Nasıroğlu enerji alanındaki ortak çalışmaların artırılması yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demiri ziyaret ettiler. 22 Eylül 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, yeni iş birliklerin yanı sıra daha önce imzalanan Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Çalışmalarına Yönelik İş Birliği Protokolü’nde gelinen aşamalar ve Petrol Sporun hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.



Rektör Demir: “Batman Üniversitesinin Enerji Alanındaki Kapasitesi Artmaya Devam Ediyor”
Üniversitemizde enerji alanında yapılan çalışmalardan bahseden Rektör Demir, öğrenci alımında Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümünde yüzde yüze varan doluluk oranına ulaşıldığını ve öğrencilere sunulan eğitimin niteliğinin arttırıldığını ifade etti. Batman Üniversitesinin enerji alanındaki kapasitesinin artmaya devam ettiğini belirten Rektör Demir, TPAO ile daha kapsamlı iş birlikleri geliştirmek istediklerini vurguladı.

Rektör Demir: “Batman Petrol Spor Batman Halkı İçin Birleştirici Ve Önemli Bir Değerdir
Batman Petrol Spor hakkında değerlendirmede bulunan Rektör Demir, Batman Petrol Sporun yönetici ve sporcu kadrosunu elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ettiğini söyleyen Rektör Demir, Batman Petrol Spor Batman halkı için birleştirici ve önemli bir değerdir” dedi. Batman Üniversitesinin Şehrinin takımına destek vermeye hazır olduğunu kaydeden Rektör Demir, Batman Petrolspor’un ligdeki ilerleyişinin devam etmesini dilediklerini söyledi.



Batman Üniversitesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirten Mustafa Demir ve Zeynel Nasıroğlu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler ve Petrol Sporun formasını takdim ettiler. Nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Mustafa Demir ve Zeynel Nasıroğlu’na teşekkür etti.