Nisan
Âşık Veysel Türküleriyle Anıldı

Ülkemizin önemli değerlerine sahip çıkmayı ve onları anmayı misyon edinen üniversitemizde ‘Âşık Veysel Türküleri Konseri’ düzenlendi. 25 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi açık alanda yapılan konsere Batman Valisi Hulusi Şahin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanları ile öğrencileri tarafından düzenlenen ve Âşık Veysel’in ‘Dostlar Beni Hatırlasın’ türküsünün ana tema olarak seçildiği konsere yoğun ilgi gösteren dinleyiciler okunan türkülere eşlik etti.

Konserin ardından Rektör Demir,  üniversitemizde yapılan etkinliklere katılımlarından ve desteklerinden dolayı Vali Hulusi Şahin'e hediye takdiminde bulundu.