Rektörümüz Prof. Dr. İdris Demir, TRT Kurdî Kanal Koordinatörü Kemal Gümüş’ü Ankara’da bulunan TRT Merkez Binasındaki makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, üniversite ile kamu yayınları arasındaki iş birliği olanakları ele alınırken özellikle kültürel, akademik ve toplumsal içeriklerin daha geniş kitlelere ulaştırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. TRT’nin ulusal ve küresel ölçekte önemli bir yayın misyonu üstlendiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Demir, Üniversite bünyesinde yürütülen akademik çalışmaların ve etkinliklerin kamu yayın platformlarında yer almasının önemine dikkat çekti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TRT Kurdî Kanal Koordinatörü Kemal Gümüş ise üniversitelerle yapılan ortak çalışmaların kamu yayıncılığına katkı sağladığını vurgulayarak TRT-Üniversite iş birliğinin daha da güçlü olması gerektiği temennisinde bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.