Kasım
Rektör Demir Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Tarafından Düzenlenen Uluslararası Görünürlüğün Artmasına Yönelik Toplantıya Katıldı

Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde, üniversitelerin uluslararası görünürlüklerinin artırılmasına yönelik  faaliyetler üzerine, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından toplantı gerçekleştirildi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve Doç. Dr. Harika Süklün katıldı.

Toplantıda Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına  ulaşabilmek için üniversitelerin üzerine düşen sorumluluklar ele alınırken, üniversitelerin SKA amaçlarına ulaşabilmek için biraya gelmeleri gerektiğinin de altı çizildi.