02
Ekim
2023
Rektör Demir Yeni Eğitim-Öğretim Döneminin İlk Yemeğinde Öğrencilerle Birlikteydi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Prof. Dr. Rohat Cebe ve Genel Sekreter Ali Yılmaz ile birlikte yemekhanede öğrencilerle bir araya geldi. 2 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen buluşmada öğrencilerin ücretsiz yemek yeme imkânına kavuşması ve kütüphane kaynaklarına ulaşımı ile ilgili bilgiler alan Rektör Demir, öğrencilerle birlikte yemek yedi.



Rektör Demir: “Üniversitemiz Öğrenciler İçin Bir Yaşam Alanı Olmalı”
Üniversitemiz öğrencileri ile her fırsatta bir araya gelmeyi amaçlayan Rektör Demir, öğrencilerin daha iyi ve kaliteli şartlarda bir eğitim süreci tamamlamaları için yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Öğrencilerin ihtiyaçlarına her zaman öncelik verdiklerini dile getiren Rektör Demir, üniversitelerin sadece eğitim-öğretim merkezi değil aynı zamanda öğrenciler için bir yaşam alanı olduğunu vurguladı.



Ücretsiz yemek uygulaması ile birlikte öğrenci memnuniyetinde de olumlu gelişmelerin yaşandığının altını çizen Rektör Demir, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere başarı temennilerinde bulundu.