Şubat
Rektör Demir ve Üniversitemiz Yöneticileri Depremde Yaralanan Vatandaşlarımız İçin Kan Bağışında Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve üniversitemiz yöneticileri, Kahramanmaraş merkezli olan ve birçok şehrimizi etkileyen deprem felaketinde yaralanan vatandaşlarımız için Kızılay’a kan bağışında bulundu. 7 Şubat 2023 tarihinde Kızılay’ın Kan Bağışı Merkezindeki bağış kampanyasına, üniversitemiz yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda personelimiz ve öğrencilerimiz de kan vererek destekte bulundu.

Rektör Demir: “Şimdi Yaralarımızı Sarma Zamanı”
Kan bağışının ardından konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ülkemizi sarsan ve büyük acılara sebep olan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilediğini söyledi. Depremin ardından çok sayıda vatandaşımızın yaralandığını, bu yaraların sarılması için de herkesin elinden gelen gayreti maddi ve manevi anlamda göstermesi gerektiğini ifade eden Rektör Demir, kan verebilecek durumda olan vatandaşların kan bağışına destekte bulunmaları için çağrıda bulundu. “Şimdi yaralarımızı sarma zamanı” diyen Rektör Demir, depremin ve artçılarının hissedildiği şehrimizde evlerine girmekten imtina eden vatandaşlarımızın üniversitemiz yerleşkelerini güvenli alan olarak kullanabileceklerini dile getirdi.