09
Ekim
2023
Rektör Demir ve Dr. Ayten Canalp Lise Öğrencileriyle Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, akademisyen-öğrenci buluşmaları çerçevesinde lise öğrencileriyle buluştu. Rektör Demir ve Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Belediyesi ile imzalanan "Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.



Rektör Demir “Kişisel Ve Mesleki Alanda Kendini Sürekli Yenileyen Bir Nesil Kendinden Sonraki Neslin Hayatını Da Olumlu Etkiler”



Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda "Meslek Seçimi ve Kariyer Planlaması" başlıklı sunum yapan Rektör Demir, “Kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen bir nesil kendinden sonraki neslin hayatını da olumlu etkiler, bizim Batmanlı öğrencilere yapmaya çalıştığımız tam olarak bu” ifadelerini kullandı.Daha sonra Dr. Ayten Canalp, öğrencilerle konuşup sorularını yanıtladı.



Programda bulunan bütün öğrencilere Nobel ödülü alan Prof. Dr. Aziz Sancar’ın hayatını anlatan kitaplar hediye edildi.