12
Mayıs
2023
Rektör Demir Üniversitemizi Ziyaret Eden Lise Öğrencileriyle Sohbet Etti

Üniversitemizdeki gelişmeleri ve bölümleri görmek için ziyarete gelen Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’le buluştu. 11 Mayıs 2023 tarihinde Batı Raman Yerleşkesini ziyaret eden öğrencileri Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda ağırlayan Rektör Demir, gençlerle kariyer planlamaları üzerine sohbet etti.



Rektör Demir: “Alın Teri Olmadan Başarı Elde Edemezsiniz”
Öğrencilerin geleceklerine yönelik planlarını dinleyen ve Üniversitemizde yeni açılan program ve bölümleri anlatan Rektör Demir, “ Batman Üniversitesi olarak sizlerin en iyi şekilde eğitim alarak geleceğe daha nitelikli ve kaliteli bireyler olarak atılmanız için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sizlere sunmak için çalışıyoruz. Sizlerin de geleceğine yön vermek için çok çalışması, başarıyı elde etmek için alın teri dökmesi gerekir” dedi.
Rektör Demir: “Hayallerinizin ve İdeallerinizin Peşinden Gidin, Çok Çalışın”
Eğitim kapasitemizin her geçen gün arttığı üniversitemizde gerçekleşen okul ziyaretlerini yakından takip eden Rektör Demir, “Batman Üniversitesinden mezun olan her bir öğrencinin bilgi ile donatılmış bireyler olması bizim öncelikli hedefimiz. Öncelikle kendinizi tanıyın ve ne istediğinize karar verin. Hayatı sorgulayın ve kazanımlarınızı faydaya dönüştürmeye özen gösterin. Hayallerinizin ve ideallerinizin peşinden gidin. Kendini tanıyan ve ne istediğini bilen bireyler olarak hedeflerinize ulaşmak için çalışın, çalışın, çalışın” ifadelerini kullandı.
İlimizde bulunan okulların Üniversitemizi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Demir, Batman Üniversitesinin kapılarının 7’den 70’e herkese açık olduğunu söyledi.