02
Kasım
2022
Rektör Demir Üniversitemizi Ziyaret Eden Lise Öğrencileriyle Sohbet Etti

Gençlerin fikirlerini dinlemeyi çok önemseyen ve bu fikirlerin hayata geçirilmesinde destek olmak amacıyla gençlerle sık sık bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizi ziyaret eden Batman Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. 2 Kasım 2022 tarihinde Batı Raman Kampüsü Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve öğrencilere eşlik eden öğretmenler de hazır bulundular.


 
Rektör Demir: “Eğitim Kapasitemiz Her Geçen Gün Artıyor”
Öğrencilere çay ikramında bulunan ve onlarla sohbet eden Rektör Demir, öğrencilerin geleceklerine yönelik beklentilerini dinledi. Öğrencilerin yerleşmek istedikleri bölümler hakkında onlara sorular soran Rektör Demir, Batman Üniversitesinde bulunan bölüm ve programların akademik kadrolarının niteliğinden ve bilimsel altyapı çalışmalarından bahsetti. Üniversitemizde yeni bölüm ve programların da açıldığını söyleyen Rektör Demir, eğitim kapasitesini her geçen gün artıran Batman Üniversitesinin öğrenci odaklı bir üniversite olduğunu ve aday öğrencilerin üniversitemizin herhangi bir bölümünü gönül rahatlığıyla tercih edebileceklerini vurguladı. Her kademedeki öğrenciyi üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Demir, üniversitemizi ziyaret etmek isteyen öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’le hatıra fotoğrafı çekinmelerinin ardından üniversitemizin diğer birimlerini gezen ve yetkililerden bilgiler alan öğrenciler, ziyaretlerini tamamlayarak kampüsten ayrıldılar.