Temmuz
Rektör Demir, Üniversitemiz Tanıtım Standını Ziyaret Etti

YKS tercih günleri kapsamında Üniversitemiz tanıtım stantları aday öğrencilerin danışma hizmetine açıldı. 25 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında Merkez Kampüs, Batman Park AVM ve Petrol City AVM’de kurulan tanıtım stantlarında, Üniversitemiz akademisyenlerinin danışmanlığında aday öğrencilere hizmet veriliyor.

Batman Park AVM’de kurulan standı ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  tercih sürecinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı, aday öğrencilere Üniversitemizi tanıttı. Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversite adaylarını tanıtım günleri kapsamında 2 Temmuz’a kadar açık tutulacak tanıtım stantlarına davet etti.  Üniversitemizin sunduğu imkânlar ve kariyer fırsatları hakkında öğrencilere rehberlik eden Üniversitemiz öğretim elemanlarına teşekkürlerini ileten Rektör Demir, aday öğrencilere tercih ve yerleştirme sürecinde başarılar diledi.