Eylül
Rektör Demir Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’den Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 29 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Batman Üniversitesi olarak spora ve sporcuya verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden bahsetti.
Bölgesinde sporun gelişmesi için gereken çalışmaların ve projelerin desteklenmesi için fikir alışverişinde bulunan ikili, sportif ve bilimsel çalışmalarda işbirliği için adımlar atılacağını dile getirdi.

Rektör Demir’in nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çintimar, Batman Üniversitesi’nin yapmış olduğu çalışmaları ve sporda elde ettiği başarıları takip ettiğini dile getirerek, Rektör Demir’e başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Fatih Çintimar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Rektör Demir, Batman Halk Kültürü’nü takdim ederek, Çintimar’a çalışmalarında başarılar diledi.