15
Mart
2022
Rektör Demir Tıp Bayramı Kutlamaları İçin Ziyaretlerde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulundu. 14 Mart 2022 tarihinde Batman İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serkan Sünger ile Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Öden’i ziyaret eden Rektör Demir’e Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Eratilla eşlik etti.



Sağlık çalışanlarının emeklerinin, özellikle pandemi döneminde gösterdikleri özverinin hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar kıymetli olduğunu belirten Prof. Dr. İdris Demir, insanın önemine dikkat çekerek sağlık çalışanlarının nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak için fedakârca çalıştıklarının altını çizdi. Toplum sağlığının devamlılığı ve bireysel mutluluğun sağlanması için sağlık hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi gerektiğini belirten Rektör Demir, insanı yaşatma bilinciyle hareket eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.



Prof. Dr. İdris Demir’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu ile Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Öden, desteklerinden dolayı Rektör Demir’e teşekkürlerini iletti.