22
Eylül
2023
Rektör Demir Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı Makamında Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ’Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması’’ kapsamında bölgesinde bulunan üniversitelerle daha fazla ortak proje yürütmeye yönelik çalışmalar ve iş birliklerin arttırılması için 21.09.2023 tarihinde Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak makamında ziyaret etti.



Rektör Demir: “Bölgemizdeki Üniversiteler İle Yapılacak İş Birlikleri Gençlerimizin Geleceğine Yapılan Birer Yatırımdır”
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ın makamında yapılan ziyarette bölge öğrencilerinin gelişim ve kariyerleri için projeler yürüttüklerinden de bahseden Rektör Demir, “Bölgemizin görünürlüğün her geçen gün arttığını, ‘programı kapsamında iki üniversitenin de farklı alanlarda birbirlerini desteklediklerini, bu desteğin ve iş birliklerinin artarak devam etmesinin temenni ederiz” ifadelerini kullandı. Gösterdiği misafirperverlik için Rektör Şındak’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.



Batman Üniversitesi ile bölgesel kapsamdaki proje ve iş birliklerini önemsediklerini belirten Rektör ŞINDAK, üniversitemiz Rektörü Pof. Dr. İdris Demir’e ziyareti için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.