Kasım
Rektör Demir Petrolspora Destek İçin Tribündeydi

Batman Petrolspor’un  Sakarya Gençlikspor ile karşılaşmasında Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İdris Demir, Batman Petrolspor’a destek vermek için Batmanlı taraftarlarla birlikte tribünde yerini aldı. 19 Kasım 2023 tarihinde Batman Yeni Şehir Stadyumunda oynanan Batman Petrolspor-Sakarya Gençlikspor karşılaşmasında takımımız 3-0’lık üstünlük sağlayarak taraftarlarını sevindirdi. Skordan memnun olduğunu ifade eden Rektör Demir “Güzel bir karşılaşmaydı, iki takımında mücadelesini takdir ediyor, başarılarından dolayı Petrolspor’u ayrıca kutluyoruz. Takımımızın potansiyeli çok yüksek oyunculara ve takıma güveniyor, kendilerini daha üst liglerde de izleyeceğimize inanıyoruz. Üniversite olarak şehrimizin takımına desteğimiz sonsuz” ifadelerini kullandı.