15
Nisan
2022
Rektör Demir Öğrencilerle Birlikte Film İzledi

Öğrencilerle her fırsatta bir arada olmaya özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 13 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kampüs Testi Parkta her akşam gösterimi devam eden Açık Hava Sinema Günleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek film izledi. Üniversitemiz yönetimi ile birlikte filmi izleyen Rektör Demir, filmin ardından öğrencilerle sohbet etti.



11-21 Nisan 2022 tarihleri arasında gösterimi devam eden ve her akşam sahlep ikramı ile birlikte Ramazan eğlencelerinin yaşatılmasının amaçlandığı Açık hava Sinema Günleri, üniversitemiz personeli ve öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı. Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı film gösterimin ardından öğrenciler halay çekerek gönüllerince eğleniyor.



Açık Hava Sinema Günleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. İdris Demir, iftar sonrası öğrencilerin hem film izleme hem de eğlenme fırsatı bulduklarını dile getirdi. Batman Üniversitesi olarak kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri çok önemsediklerinin altını çizen  her Rektör Demir, bu etkinliklerin artarak devam edeceğini kaydetti.