Haziran
Rektör Demir Mezuniyet Sergisi’ne Katıldı

Çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin sürdürüldüğü Üniversitemizde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ayşe Nur Tür yürütücülüğünde Tasarım Bölümü İç Mekân Tasarımı Programı öğrencilerinin mezuniyet sergisi gerçekleştirildi. 6 Haziran 2023 tarihinde Merkez Kampüs Rektörlük Binasında düzenlenen sergiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’de katıldı.

Rektör Demir: “Tasarımlar Son Moda ve Kültürümüzü Yansıtan Başarılı İşler”
Sergide mezun olacak öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Rektör Demir, “Tasarımlar dünden, bugünden ve gelecekten izler taşıyor. Öğrencilerimizin tasarımları son moda ve kültürümüzü yansıtan başarılı işler” dedi. Farklı bakış açılarıyla tasarlanan çalışmaların ilgi çekici olduğunu dile getiren Rektör Demir, sergiye eserleriyle katkı sunan öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti.