Kasım
Rektör Demir Kozluk Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Kurum içi çalışmaları yerinde incelemek ve çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında bilgi almak amacıyla üniversitemizdeki akademik ve idari birimleri sık sık ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 27 Ekim 2022 tarihinde Kozluk Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek akademik-idari personel ve öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Demir: “Tüm Çabamız, Öğrencilerin Daha Nitelikli ve Başarılı Bir Eğitim Hayatı Geçirebilmeleri İçindir”
Batman Üniversitesinde yapılan çalışmaların görünürlüğünün artmasının sağlanması için personel ve öğrencilerle fikir alışverişinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizin fiziki altyapısındaki gelişmelerin eğitim başarı oranlarını yükselttiğini ifade etti.  Üniversitemizdeki çalışmaların öğrenci odaklı bir bakış açısıyla tasarlandığını dile getiren Rektör Demir, üniversitemizin ulusal ve uluslararası boyutlardaki tanınırlığının artması için çok sayıda nitelikli sempozyum, konferans ve çalıştaya ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Öğrencilerin teorik bilgileri pratiğe dönüştürebilmelerini ve öğrencilerimizin donanımlarının çağdaş seviyelere ulaşmasını sağlamak amacıyla gerekli koşulları oluşturmaya çalıştıklarını kaydeden Rektör Demir, öğrencilerin ders dışı etkinliklere katılabilmeleri için de sosyal imkânların iyileştirildiğini ve öğrencilere birçok yeni sosyal alanın kazandırıldığını ifade etti.  Tüm çabalarının, öğrencilerin daha nitelikli ve başarılı bir eğitim hayatı geçirebilmeleri amacıyla olduğunun altını çizen Rektör Demir, öğrencilere derslerine çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.