06
Ekim
2022
Rektör Demir Kantin Buluşmaları ile Öğrencileri Dinliyor

Öğrencilerin taleplerini dinlemek ve hayata geçirmek için onlarla sık sık bir araya gelmeye çalışan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Kantin Buluşmaları”  ile öğrencilerle sohbet etti. İlki, 6 Ekim 2022 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi kantininde gerçekleştiren ve farklı zamanlarda diğer birimlerin de kantinlerinde gerçekleştirilecek buluşmada, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş da eşlik etti.

Rektör Demir: “Öğrencilerin Her Türlü Fikrini Önemsiyor ve Desteklemeye Gayret Gösteriyoruz”
Fen Edebiyat Fakültesi kantininde samimi bir ortamda gerçekleşen ve keyifli anların yaşandığı buluşmada öğrencilerle çay içen, sohbet eden ve taleplerini dinleyen Rektör Demir, hayata geçirilmesi muhtemel taleplerin, üniversitemizde kurulan Dilek-Şikâyet komisyonu tarafından değerlendirileceğini dile getirdi. Öğrencilerle sohbetlerinde onlara “ciğerparelerim” diye hitap eden Rektör Demir, öğrenciyi odağına alan bir üniversite olarak öğrencilerin her türlü fikrini önemsediklerini ve desteklemeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Rektör Demir: “Kapılarımız Öğrencilerimize Her Zaman Açıktır”
Öğrencilerle daha sık bir araya gelmeye çalıştığını belirten Rektör Demir, öğrencilerin geleceği söz konusu olduğunda,  gece gündüz demeden her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Üniversitelerin varoluş sebeplerinin öğrenciler olduğunu kaydeden Rektör Demir, kapılarının öğrencilere her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in kendileriyle oturmasından ve taleplerinin dinlenmesinden memnuniyet duyduklarını belirten öğrenciler, bu buluşmaların öğrencilerin üniversitelerine karşı aidiyet duygusunu yükselteceğini belirttiler.