Kasım
Rektör Demir, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İstanbul’da İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin’i ziyaret etti. Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Nabi Kırmızı'nında eşlik ettiği ziyaret, 31 Ekim 2023 tarihinde Rektör Alkin’in makamında gerçekleşti.

Ziyarette iki üniversitenin de yürütmekte olduğu projeler, gelecekteki hedefleri, geliştirilebilecek araştırma faaliyetleri ve doğabilecek iş birlikleri gibi konular ele alındı. Batman Üniversitesi olarak kurumsal iş birliklerine önem verdiklerini ifade eden Rektör Demir, misafirperverliği ve takdim ettikleri hediye için Rektör Alkin’e teşekkür etti.

Batman Üniversitesi çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, Rektör Demir’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.