Ekim
Rektör Demir İslami İlimler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Sınıfları Gezdi

Kurum içi değerlendirmeleri önemseyen ve belli periyodlarda ziyaretler gerçekleştiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2 Ekim 2023 tarihinde üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette sınıfları dolaşan Rektör Demir, yeni eğitim-öğretim döneminin ilk ders gününde öğrencilerin yanında oldu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ve ilgili birim amirlerinin katıldığı ziyarette yeni eğitim-öğretim yılı için faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Rektör Demir: “Üniversitemiz Kurum İçi Faaliyetlerinde De Hizmet Üretmeye Odaklanmıştır”

Üniversitemiz faaliyet alanları çerçevesinde, İslami İlimler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin öneri ve çalışmalarına önem verdiklerini dile getiren Rektör Demir, “Üniversitemizde gerçekleştirilecek her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız. Amacımız eğitim, öğretim, araştırma ve uygulama birimlerinin hizmet ve faaliyetlerini çağdaş üniversiteler arasında en üst düzeye çıkarmaktır” ifadelerini kullandı. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılmasının ardından sona erdi.