Temmuz
Rektör Demir Eski Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u Ziyaret Etti

Yaptığı ziyaretlerde alanında uzman ve deneyimli isimlerle görüşen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 10 Temmuz 2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti. Üniversitemizdeki son gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında görüşen ikili, yeni iş birlikleri ve projeler içinde fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Demir: “Gerçekleştirdiğimiz Her Ziyaret Üniversitemiz ve Öğrencilerimizin Geleceği İçindir ”
İstanbul’da gerçekleşen ziyarette Üniversitemizin akademik ve fiziki yapılanması hakkında Mustafa Şentop’a bilgiler veren Rektör Demir,  Batman Üniversitesinin bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarını anlattı. Şehrinde ve bölgesinde ilkleri gerçekleştiren genç ve dinamik bir üniversite olduklarını ve toplumsal fayda sağlayacak projelere imza attıklarını belirten Rektör Demir, misafirperverliğinden dolayı Şentop’a teşekkür etti. Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şentop, gerçekleşecek her türlü iş birlikleri için hazır olduğunu söyleyerek Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.