03
Mart
2023
Rektör Demir Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u ziyaret etti. 1 Mart 2023 tarihinde Rektör Karakoç’un makamında gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında başta afetler konusu olmak üzere hayata geçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.



Rektör Demir: “Dicle Üniversitesi ile İş Birliklerine ve Teknik Ortak Çalışmalara Hazırız”
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilimizin yanı sıra Diyarbakır’ı da etkileyen deprem felaketinden dolayı Rektör Karakoç’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi olarak deprem bölgelerindeki vatandaşlarla yardımlaşma içinde olduklarını belirterek üniversitemizde üretilen sıvı sabunların ve tekstil ürünlerinin deprem bölgelerine gönderildiğini ifade etti. Afetlerin öncesinde ve sonrasında alınabilecek önlemler konusunda Dicle Üniversitesi ile iş birliklerine ve teknik ortak çalışmalara hazır olduklarını dile getiren Rektör Demir, birlik ve beraberlik ruhu içinde kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde deprem bölgelerine destek sunmaya devam edeceklerini kaydetti. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Karakoç’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakoç, iki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin bölgenin yararına olacağını belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.