Eylül
Rektör Demir’den YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme’ye Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme’yi ziyaret etti. 29 Eylül 2023 tarihinde Akçeşme’nin makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizde gerçekleşmiş projelerden ve yapılacak olan çalışmalardan bahseden Rektör Demir, üniversitemizin bölgesel kalkınmadaki rolüne değindi. Öğrenci odaklı misyonla hareket ederek, bölgesinde adını duyuran bir üniversite olduklarını dile getirdi.

Ziyarette ikili arasında yapılacak projeler ve çalışmalar için fikir alışverişi yapıldı. Rektör Demir’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Akçeşme, Batman Üniversitesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirerek Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Batman Halk Kültürü kitabını takdim eden Rektör Demir, Akçeşme’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.