23
Mayıs
2023
Rektör Demir’den YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Metin Topçuoğlu’na Ziyaret

Üniversitemizin geniş eğitim yelpazesi ve gelişimi ile ilgili görüşmeler yapmak için ziyaretler gerçekleştiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 23 Mayıs 2023 tarihinde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Metin Topçuoğlu’nu makamında ziyaret etti.



Rektör Demir: “Üniversitemiz Güçlü Akademik Kadrosu ve Bölgesinde Kurduğu İş Birlikleri Sayesinde Büyümeye Devam Ediyor”
Gerçekleşen ziyarette yeni açılan bölümler ve yapılan eğitim revizyonları ile ilgili bilgiler veren Rektör Demir, Topçuoğlu’nun üniversitemize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Batman Üniversitesinin iş birliklerini geliştirmek ve bölgesinde öne çıkacak üretime ve araştırmaya destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürdüğünü kaydeden Rektör Demir, Üniversitemizin güçlenen akademik ve idari yapılanmasının yanı sıra bölgesel kalkınmaya katkı sunacak önemli projeler yürüttüğünü dile getirdi.  Üniversitemizin yapmış olduğu proje ve çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Topçuoğlu’na ziyaretin sonunda Rektör Demir tarafından Batman Halk Kültürü kitabı takdim edildi.