Rektör Demir’den Üniversitemiz Personeline Teşekkür Belgesi

Kurum içi ilişkileri önemseyen ve her fırsatta kurum personeli ile bir araya gelmeye özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 15 Ekim 2021 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu personeli Tuba Şeker’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerle ilgilenerek onların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışan Tuba Şeker, öğrenciler tarafından da takdir edildi. Batman Üniversitesi personelinin her zaman çözüme yönelik düşünebilen ve öğrenci odaklı olmasını istediklerini belirten Rektör Demir, kurum içinde yaşanan bu gelişmelerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Öğrencilerimizin Batman Üniversitesinde bulundukları süre içerisinde mutlu ve huzurlu bir süreç geçirmelerini önemsediklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Tuba Şeker’e çalışmalarında başarılar diledi.