Ocak
Rektör Demir’den Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’a Ziyaret

Rektör Demir, Üniversitemizin toplumsal ve akademik katkılarını vurgulamak, işbirliklerini güçlendirmek ve ilgili politika konularında görüş alışverişinde bulunmak için 25 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Rektör Demir, Başkan Kurtulmuş ile yaptığı görüşmede üniversitemizin yürüttüğü projeleri, elde ettiği başarıları ve hali hazırda yürütülen önemli çalışmaları paylaştı. Üniversitenin toplumsal etkileşimini artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret Başkan Kurtulmuş’u memnun etti. Üniversitemizin çalışmalarını takip ettiğini vurgulayan Kurtulmuş, Rektör Demir’i başarılarından dolayı tebrik etti.

Rektör Demir, Başkan Kurtulmuş’a hediyesini takdimi etti. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından görüşme sona erdi.