11
Mayıs
2023
Rektör Demir’den Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu’na Plaket Takdimi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesindeki görev süresi dolan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu’na plaket takdim etti. 11 Mayıs 2023 tarihinde Merkez Yemekhanede gerçekleştirilen veda yemeğine üniversitemiz senato üyeleri katıldı.
Batman Üniversitesinde bulunduğu süre içerisinde özverili çalışmalarından dolayı Dekan Yazıcıoğlu’nu tebrik eden Rektör Demir, “Dekanımızın Üniversitemiz adına yaptığı önemli çalışmalar ve kattığı değerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu bir veda değil kendisi ile gönül bağımız her daim edecektir” ifadelerini kullandı.



Batman Üniversitesinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu, gerek insani ve gerekse de akademik olarak geniş bir perspektif yakaladığını,  başta Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir olmak üzere bütün akademisyen ve idari personele teşekkür ettiğini söyleyen Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu, önemli olanın kırmadan ve yormadan gönül kazanmak olduğunu, kendisinin de bu süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini kaydetti.