Rektör Demir’den Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti. 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, bölgenin ve Batman şehrinin geleceğine katkı sunmaya yönelik üniversitemizde yapılan  çalışmalar ele alındı.

Rektör Demir: “Batman Üniversitesi Şehirdeki Birçok Kuruluşla Önemli İş Birliklerini Hayata Geçirdi”
Prof. Dr. Kurtulmuş’a, Batman Üniversitesinin şehirdeki birçok kuruluşla önemli iş birliklerini hayata geçirdiğini  söyleyen Rektör Demir, fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimcilerin, üniversitemiz bünyesinde kurulan ve kısa süre içinde faaliyetler yürütülebilecek duruma gelecek olan Batman Teknokent’in alt yapısından faydalanabileceklerini ifade etti. Batman Üniversitesinin nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu kaydeden Rektör Demir, Prof. Dr. Kurtulmuş’a üniversitemizde gerçekleştiren uluslararası etkinlikler ve enerji alanında yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Batman Üniversitesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydeden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.