Kasım
Rektör Demir’den ÖSYM Başkanına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ü makamında ziyaret etti. 1 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’e Batman Üniversitesinin akademik ve fiziki durumu hakkında bilgiler veren Rektör Demir, üniversitemizde yürütülen araştırma ve projeler ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ülkemizin hedefleri doğrultusunda gelişime yönelik çalışmalar yapıldığını anlatan Prof. Dr. İdris Demir, nitelikli ve kaliteli bir eğitim için yeniliklerin takipçisi olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Rektör Demir’e teşekkür etti.