Şubat
Rektör Demir’den Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’a Ziyaret

İş birlikleri geliştirmek ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla tüm üniversitelerle istişare halinde bulunmayı önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ı ziyaret etti. 27 Şubat 2023 tarihinde Rektör Polat’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Demir: “Öğrencilere Yönelik Birçok Projeyi Başarılı Bir Şekilde Hayata Geçirdik”
Rektör Polat’a üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilere yönelik birçok projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirdiklerini ve bu projelerden önemli çıktılar elde ederek öğrencilerin başarı oranlarında yükselme sağladıklarını dile getirdi. Batman Üniversitesinin ulusal ve uluslararası çaptaki görünürlüğünü artırmak amacıyla farklı kurum ve kuruluşlarla iş birliklerini önemsediklerini ifade eden Rektör Demir,  başta enerji olmak üzere birçok konuda iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Polat’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Polat, Batman Üniversitesindeki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.