21
Eylül
2023
Rektör Demir’den Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a Ziyaret

Bölgesindeki üniversitelerle öğrenci odaklı iş birlikleri geliştirerek, çalışmalar yapılmasını önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamında ziyaret etti. 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.



Rektör Demir: “İki Üniversitenin Birbirini Destekleyecek Dinamik Potansiyeli Çok Yüksek”
Üniversitemizin ulusal ve uluslararası görünürlüğünün gün geçtikçe arttığını belirten Rektör Demir, “TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamının Teşviki Teknik Destek Projesi” kapsamında iş birliklerinin devam etmesini temenni ettiklerini ve gereken her türlü desteğin üniversitemiz tarafından sağlanacağını belirtti. Yeni eğitim-öğretim döneminde de öğrenci odaklı projelerin gerçekleşeceğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde ‘Öğrenci Buluşmaları’ kapsamında gerçekleşen panelden ve imzalanan ‘Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Protokolü’ bahseden Rektör Demir, Prof. Dr. Aziz Sancar’ın online katılarak üniversitemizi ve şehrimizi onurlandırdığını belirtti. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Özcoşar’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özcoşar, Mardin Artuklu Üniversitesi olarak kendilerinin de iki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliklerini önemsediklerini belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.