23
Kasım
2021
Rektör Demir’den Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 23 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu ile birlikte Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği çalışmaları görüşüldü.


Bulunduğu bölgenin gelişimi ve ilinin kalkınması için çalışmalarını hızla sürdüren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunmaya son derece önem verdiklerini belirtti. Gelişimin ve ilerlemenin birlikte hareket ederek gerçekleşeceğini ifade eden Rektör Demir, üniversite olarak diğer üniversitelerle iş birliği çalışmaları yapmaya hazır olduklarını söyledi. Fırat Üniversitesinin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini vurgulayan Rektör Demir, iki üniversitenin birlikte hareket ederek bulundukları bölgeye birçok fayda sağlayabileceklerini kaydetti.
Rektör Göktaş, ziyaretlerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.