Rektör Demir’den Eğitim-Bir-Sen’e Ziyaret

Ulusal ve uluslararası alanda yaptığı ziyaretlerde önemli isimlerle görüşen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemizle yapılacak iş birlikleri ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Demir: “Batman Üniversitesi İş Birliklerini Geliştirmeye Devam Ediyor”
Üniversitemizin kuruluşu itibariyle yürüttüğü eğitimin yanı sıra kurumsal yapılanmaya önem verdiğini ve bölgesinde başarılı çalışmalara imza atan bir üniversite olduğunu dile getiren Rektör Demir, Genel Başkan Ali Yalçın’a Batman Halk Kültürü Kitabı’nı takdim etti. Misafirperverliğinden dolayı Yalçın’a teşekkür eden Rektör Demir, eğitim-öğretim alanında gerçekleşecek her türlü iş birlikleri için hazır olduklarını belirtti.